Preaload Image
Back

Politika privatnosti  – Filozofski centar za psihoanalizu i Institut za filozofiju i interdisciplinarne studije u Novom Sadu

1. Uvod

Dobrodošli u Filozofski centar za psihoanalizu i Institut za filozofiju i interdisciplinarne studije u Novom Sadu. Vaša privatnost i bezbednost su nam od najvećeg značaja. Ova Politika privatnosti ima za cilj da vas informiše o tome kako prikupljamo, koristimo, delimo i štitimo vaše lične podatke tokom vašeg korišćenja naše online prodavnice.

2. Prikupljanje Ličnih Podataka

Prilikom posete naše online prodavnice, možemo prikupljati određene lične podatke, uključujući:

 • Ime i prezime
 • Adresu elektronske pošte
 • Broj telefona
 • Adresu isporuke
 • Informacije o plaćanju

Ovi podaci prikupljaju se samo uz vašu saglasnost ili ako su neophodni za obradu vaših narudžbina ili pružanje određenih usluga.

3. Korišćenje Ličnih Podataka

Vaši lični podaci koriste se isključivo u sledeće svrhe:

 • Procesiranje i isporuka narudžbina
 • Informisanje o statusu narudžbina
 • Pružanje korisničke podrške
 • Personalizacija iskustva kupovine
 • Slanje marketinških obaveštenja uz vašu saglasnost

4. Deljenje Ličnih Podataka

Vaši lični podaci neće biti prodavani ili ustupani trećim licima bez vaše eksplicitne saglasnosti. Međutim, možemo deliti određene podatke sa:

 • Provajderima usluga koji pomažu u procesiranju narudžbina i dostavi
 • Pravosudnim organima u skladu sa zakonskim zahtevima

5. Zaštita Ličnih Podataka

Filozofski centar za psihoanalizu i Institut za filozofiju i interdisciplinarne studije u Novom Sadu preduzima sve razumne tehničke i organizacione mere kako bi zaštitila vaše lične podatke od gubitka, krađe, neovlašćenog pristupa ili izmene. Naša online prodavnica koristi enkripciju i druge sigurnosne tehnologije kako bismo osigurali bezbednost vaših podataka.

6. Pristup, Ispravke i Brisanje Podataka

Imate pravo da zatražite pristup vašim ličnim podacima koje čuvamo. Takođe, možete zahtevati ispravke netačnih podataka ili brisanje vaših podataka iz naše baze podataka u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka.

7. Kolačići (Cookies)

Naša online prodavnica može koristiti kolačiće za praćenje vaših aktivnosti i poboljšanje korisničkog iskustva. Više informacija o kolačićima možete pronaći u našoj Politici Kolačića.

8. Promene Politike privatnosti

Ova Politika privatnosti može biti povremeno ažurirana kako bismo odgovarali zakonodavstvu i najboljim praksama u zaštiti podataka. Ako dođe do značajnih promena, obavestićemo vas putem e-pošte ili obaveštenja na našoj online prodavnici.

9. Kontaktirajte Nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite da ostvarite svoja prava u vezi sa ličnim podacima, slobodno nas kontaktirajte putem institut@filozofija.edu.rs

.

Hvala što ste odabrali Filozofski centar za psihoanalizu i Institut za filozofiju i interdisciplinarne studije u Novom Sadu. Vaša privatnost i poverenje su nam izuzetno važni, i radimo naporno kako bismo osigurali sigurno i zadovoljavajuće iskustvo tokom vaše kupovine kursa.