Preaload Image
Back

Dobrodošli na stranicu posvećenu politici povraćaja i reklamacija za naše online kurseve i specijalističke obuke. Naš cilj je da vam pružimo visokokvalitetno online obrazovanje i podršku tokom celog procesa učenja. Međutim, razumemo da se ponekad mogu pojaviti izazovi.

Povraćaj novca za Online Kurseve i Obuke:

Ako niste zadovoljni našim online kursom ili obukom, nudimo vam mogućnost povraćaja novca u skladu sa sledećim uslovima:

  1. Rok za povraćaj: Imate pravo da podnesete zahtev za povraćaj novca u roku od 30 dana od datuma upisa na kurs ili obuku.
  2. Pristup materijalima: Povraćaj novca će biti odobren samo ako niste imali pristup većini kursa/obuke ili ako ste utvrdili da sadržaj nije u skladu sa najavljenim nivoom kvaliteta.
  3. Povraćaj sredstava: Povraćaj novca će biti izvršen na isti način na koji ste izvršili plaćanje.

Reklamacije za Online Kurseve i Obuke:

Ako imate reklamaciju ili primetite bilo kakav problem tokom online kursa ili obuke, molimo vas da nas obavestite kako bismo rešili situaciju. Evo kako možete podneti reklamaciju:

  1. Kontaktirajte nas: Pošaljite e-mail na institut@filozofija.edu.rs sa detaljnim opisom problema ili pitanja.
  2. Rok za reklamaciju: Reklamaciju možete podneti u roku od 7 dana od datuma primanja obaveštenja o završetku kursa/obuke.
  3. Naš odgovor: Obećavamo da ćemo odgovoriti na vašu reklamaciju u roku od 48 sati i da ćemo zajedno s vama raditi na rešenju problema.

Vaše zadovoljstvo i uspeh su nam veoma važni, i trudićemo se da rešimo sve vaše reklamacije i zahteve za povraćaj na najprofesionalniji način.

Hvala vam što ste izabrali Filozofski centar za psihoanalizu i Institut za filozofiju i interdisciplinarne studije u Novom Sadu za svoje online obrazovanje. Spremni smo da vam pomognemo da ostvarite svoje ciljeve.